Αρχική > «Πόθεν και πότε οι Έλληνες;» > «Πόθεν και πότε οι Έλληνες;» – Παρουσίαση βιβλίου στο Βυζαντινό Μουσείο, Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013, 7 μ.μ.

«Πόθεν και πότε οι Έλληνες;» – Παρουσίαση βιβλίου στο Βυζαντινό Μουσείο, Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013, 7 μ.μ.

Έγινε χθες βράδυ στο Βυζαντινό Μουσείο η παρουσίαση του βιβλίου του γράφοντος «Πόθεν και πότε οι Έλληνες;». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και παρουσία πολλών φίλων του συγγραφέα και των ομιλητών. Εκτός από τις εξαιρετικές ομιλίες και παρεμβάσεις των δύο βασικών ομιλητών της εκδήλωσης, υπήρξε και εκτενής συζήτηση με την συμμετοχή του κοινού, στο πλαίσιο της οποίας σχολιάστηκαν πολλές πτυχές του βιβλίου. Από την θέση αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τόσο τους δύο ομιλητές, κ. Χρ. Ντούμα και κ. Β. Πανταζή, για τις εισηγήσεις τους και τα θερμά τους λόγια για το βιβλίο, όσο και όλους όσους βρέθηκαν χθες στην παρουσίαση. Μια πρώτη αναφορά στην εκδήλωση με φωτογραφικό υλικό μπορεί κανείς να βρει εδώ.

PROSKLHSH_POTHEN_OI_ELLHNES

  1. 5 Νοεμβρίου, 2013 στο 16:52

    Εύχομαι καλή επιτυχία στην εκδήλωση (την οποία και θα προβάλω όπως μπορώ http://sxoliopoliti.blogspot.gr/)!
    Και πάλι καλοτάξιδο!

  2. 5 Νοεμβρίου, 2013 στο 17:06

    Ευχαριστώ θερμότατα για τις ευχές και για την προβολή της εκδήλωσης από το ιστολόγιο του Σχολιαστή! Θα είναι μεγάλη χαρά να εκφράσω τις ευχαριστίες μου αυτές και δια ζώσης, αν ο δρόμος σε φέρει στο Βυζαντινό Μουσείο την άλλη Τετάρτη!

  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.